Menu
Skyrooms en skylounges

Skyrooms en skylounges

Naast skyboxen beschikt de Amsterdam ArenA ook over skyrooms en skylounges. De Amsterdamse voetbaltempel beschikt over 12 Skyrooms en 4 Skylounges aan de oostzijde van het stadion. Deze unieke ruimtes zijn te huur per seizoen of per wedstrijd!

Een skyroom/skylounge is een luxueuze ruimte met het meest spectaculaire uitzicht van Amsterdam: de ArenA. De skyrooms hebben een capaciteit van 10 zitplaatsen en de skylounges een capaciteit van 20 comfortabele zitplaatsen. Ze bieden een perfect zicht op de thuiswedstrijden van Ajax.

Skyroomarrangement
De Amsterdam ArenA biedt speciale skyroomarrangementen aan tijdens evenementen. Het skyroomarrangement is inclusief huur van de ruimte, toegangstickets, parkeerkaarten voor Transferium en hostess gedurende ontvangst. Huiscateraar Maison van den Boer verzorgd de catering tijdens het evenement. Kosten voor catering zijn geheel afhankelijk van de wensen. Omdat ticketprijzen van de evenementen variëren, is de huurprijs van een skyroom/skylounge op aanvraag.

Skyroom of Skylounge huren
Als huurder van een skyroom of skylounge heb je niet alleen het meest spectaculaire uitzicht van Amsterdam tot je beschikking, je hebt ook het exclusieve recht op het kopen van toegangskaarten voor alle openbare evenementen die in de Amsterdam ArenA georganiseerd worden. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een VIP-plaats bij de meest aansprekende evenementen.

Een eigen ruimte is uiterst geschikt voor relatiemarketing en andere bijzondere gelegenheden. Daarnaast kun je tijdens kantooruren over je ruimte beschikken om bijvoorbeeld te vergaderen of een sales meeting te organiseren. Verder beschikken de skyrooms en skylounges over een aangrenzend balkon met 10 of 20 stoelen. Faciliteiten bestaan onder andere uit elektriciteit, kabelaansluiting, telefoon en recht op koop van 5 of 10 Transferium parkeerplaatsen (onder de Amsterdam ArenA).

Kosten
De huurprijs van een skyroom/skylounge is op aanvraag. Bijkomende kosten zijn de seizoenkaarten van AFC Ajax € 1.724,-* exclusief BTW per stoel, service- en cateringkosten. Voor de overige evenementen koop je afzonderlijk kaarten. Servicekosten, waaronder elektra en schoonmaak, worden op basis van een nacalculatie gefactureerd. De kosten voor de inrichting van de ruimte zijn uiteraard afhankelijk van je wensen. (*prijspeil 2009/2010).

Contact
Bel met Cindy Goerdat van de commerciële afdeling op telefoonnummer 020 – 3 111 664 of mail naar business@ajax.nl.