Menu
Slechte generale voor Legia Warschau

Slechte generale voor Legia Warschau

In de aanloop naar de confrontatie met Ajax in de Europa League heeft Legia Warschau een gevoelige tik gekregen. De lijstaanvoerder van de Poolse competitie verloor op eigen veld van Jagiellonia Bialystok met 1-3.

Het enige doelpunt bij Legia Warschau kwam op naam van Hélio Pinto. In de 85ste minuut pakte verdediger Igor Lewczuk zijn tweede gele kaart waardoor de thuisploeg de wedstrijd moest eindigen met 10 man.

Met 38 punten uit 20 wedstrijden staat Legia Warschau nog steeds aan kop in de Poolse competitie Ekstraklasa. Door de nederlaag is het gat met de nummer twee Slask Wroclaw gekrompen tot twee punten. De ploeg van trainer Henning Berg komt donderdag op bezoek in de Amsterdam ArenA voor het eerste duel in de zestiende finales van de Europa League. Een week later zal de return zich afspelen in Warschau. Tijdens de uitwedstrijd in Polen zullen er geen supporters aanwezig zijn in het stadion. Dit vanwege herhaaldelijk wangedrag van de Legia fans.

Er zijn nog altijd kaarten beschikbaar voor de Europa League wedstrijd Ajax - Legia Warschau van donderdag 19 februari 2015.


Tekst: Ajax.nl
Foto: Legia

Klik hier voor meer ticketinformatie