Menu
Slijngard traint mee

Slijngard traint mee

Donovan Slijngard is door trainer Adrie Koster vrijdag bij de selectie gehaald. De linkerverdediger van Jong Ajax is de vervanger van de geblesseerd afgehaakte Urby Emanuelson.

Donovan Slijngard is door trainer Adrie Koster overgeheveld van Jong Ajax naar de A-selectie. Vanwege blessures van Thomas Vermaelen en Urby Emanuelson en de schorsing van Jan Vertonghen zit Koster krap in zijn linksbenige verdedigers. Donovan Slijngard is door trainer Adrie Koster overgeheveld van Jong Ajax naar de A-selectie. Vanwege blessures van Thomas Vermaelen en Urby Emanuelson en de schorsing van Jan Vertonghen zit Koster krap in zijn linksbenige verdedigers.
Klaas Jan Huntelaar oogt scherp op de training. Zal hij zondag, net als eind december, tegen FC Twente weer weten te scoren? Klaas Jan Huntelaar oogt scherp op de training. Zal hij zondag, net als eind december, tegen FC Twente weer weten te scoren?
Gabri ontzag niemand op de training. De Spanjaard profiteerde optimaal van de natgeregende grasmat door te strooien met heerlijke slidings. Gabri ontzag niemand op de training. De Spanjaard profiteerde optimaal van de natgeregende grasmat door te strooien met heerlijke slidings.
Luis Suarez was zowel voor het doel als in het doel opvallend aanwezig deze training. Een geraffineerde afmaker en een uitstekende doelman verenigd in een persoon. Luis Suarez was zowel voor het doel als in het doel opvallend aanwezig deze training. Een geraffineerde afmaker en een uitstekende doelman verenigd in een persoon.
Ook de Spanjaard Albert Luque vond zijn landgenoot Gabri, die overal op het trainingsveld te vinden was, op zijn weg. Ook de Spanjaard Albert Luque vond zijn landgenoot Gabri, die overal op het trainingsveld te vinden was, op zijn weg.
Donovan Slijngard liet zich niet onbetuigd tijdens de training. Zijn directe opponent Dennis Rommedahl ondervond dat aan den lijve. Donovan Slijngard liet zich niet onbetuigd tijdens de training. Zijn directe opponent Dennis Rommedahl ondervond dat aan den lijve.