Menu
‘Sneeuwvolle’ training

‘Sneeuwvolle’ training

Ajax heeft een competitievrij weekend achter de rug. Door de hevige sneeuwval waren veel wedstrijden in de Eredivisie (en Jupiler League) afgelast. De eerstvolgende en laatste wedstrijd in het jaar 2009 is aanstaande woensdag. Dan speelt Ajax het bekerduel tegen WHC.

Na een vrij weekend stonden de Ajacieden maandagmiddag op het veld voor een uitgebreide trainingsessie. Op de eerste officiële dag van de winter stond het team van Martin Jol ingepakt en wel op het trainingsveld naast de ArenA. Het dikke pak sneeuw is voor een groot gedeelte verwijderd. Het maakte het trainen een stuk gemakkelijker, alhoewel glijpartijen niet uitbleven… Bekijk hieronder de foto's van de oefensessie.

Ajax 1 traint in aanloop naar de achtste finales van het KNVB bekertoernooi. Het bekerduel wordt woensdag 23 december (18.30 uur) gespeeld tegen WHC.

Foto's: Ajax.nl


Stekelenburg vangt het schot van Aissati op. Stekelenburg vangt het schot van Aissati op.

George Ogararu trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen. George Ogararu trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen.

Stekelenburg geeft een aanwijzing. Stekelenburg geeft een aanwijzing.

Siem de Jong aan de bal. Siem de Jong aan de bal.

Kennedy schiet in de bovenhoek. Kennedy schiet in de bovenhoek.

De Ajacieden lopen uit. De Ajacieden lopen uit.

Danny Blind ruimt de ballen op. Danny Blind ruimt de ballen op.

Houd Ajax TV in de gaten voor een interview met Marko Pantelic. Houd Ajax TV in de gaten voor een interview met Marko Pantelic.