Menu
Sno terug op trainingsveld

Sno terug op trainingsveld

Evander Sno heeft woensdagochtend voor het eerst weer oefeningen op het trainingsveld gedaan. Exact een maand nadat de middenvelder op 13 september onwel werd tijdens Jong Vitesse/AGOVV - Jong Ajax was hij weer op de Toekomst te vinden.

Zijn arbeid op het trainingsveld van de Toekomst deed hij woensdagochtend samen met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Ook Siem de Jong was aanwezig. De blonde middenvelder is herstellende van zijn hamstringproblemen.

Drie weken geleden meldde Sno zich al even in de ArenA. Op de dag dat hij uit ziekenhuis ontslagen werd, kwam hij in aanloop naar het bekerduel Ajax - MVV naar de ArenA. Vorigr week zondag overhandigde hij de wedstrijdbal bij Ajax - FC Utrecht.

Na afloop van de training sprak Sno met Ajax TV. Na afloop van de training sprak Sno met Ajax TV.

Tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis hebben de diverse onderzoeken geen duidelijke oorzaak voor de ritmestoornis opgeleverd. Uit voorzorg werd een zogeheten I.C.D. geplaatst. Dit is een inwendige hartdefibrilator, waarmee hij zijn actieve voetbalcarrière kan voortzetten. Het apparaat treedt in werking in het geval zich in de toekomst onverhoopt opnieuw een ritmestoornis zou voordoen.

Na afloop van zijn trainingsrondes sprak Sno met Ajax TV. ,,Heerlijk”, reageerde hij opgelucht na zijn eerste oefeningen op het trainingsveld. ,,Ik voel me goed.”

Bekijk later het interview met Sno op Ajax TV

Tekst en foto's: Ajax.nl

Samen met Siem de Jong deed Sno zijn oefeningen op het trainingsveld. Samen met Siem de Jong deed Sno zijn oefeningen op het trainingsveld.
,,Ik voel met goed", sprak Sno na afloop. ,,Ik voel met goed", sprak Sno na afloop.