Menu
Social Scout �� rondje langs de socials

Social Scout �� rondje langs de socials

In deze rubriek op Ajax.nl gaan we op zoek naar de leukste posts op social media van (oud-)Ajacieden. Wat houdt ze bezig? Wat doen ze in hun vrije tijd? En hoe doen ze het op sportief gebied? Deze keer hoofdrollen voor onder andere Andre Onana en Luis Suarez.

Look who I met in Barcelona �� Mirad a quién me he encontrado en Barcelona ���� pic.twitter.com/HP0QgTZiWj

— Andrey Onana (@AndreyOnana) 25 april 2017

Andre Onana spendeerde zijn vrije dagen in goed gezelschap!

GE-NIE-TEN! Appie loopt stage deel ✌��online! LINK IN BIO! #wijzijnajax #ajaxtv

Een bericht gedeeld door Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca) op

Inmiddels zit de tweede stagedag van Appie er ook op! ☕️ Nog niet gezien? Bekijk de hele video hier!

Big day!! #14

Een bericht gedeeld door Abdelhak Nouri (@abdelhak_nouri) op

Abdelhak Nouri en Donny van de Beek waren aanwezig bij de #14KRun! #vooraltijdnr14

Javier Mascherano scoorde afgelopen week zijn eerste goal voor Barcelona. Luis Suárez was erg blij met de goal van de Argentijnse verdediger én met de 3️⃣ punten!

Daphne en Anouk, bedankt voor alles wat jullie mij hebben geleerd. Ik beschouw jullie echt als mijn voorbeelden voor op het veld maar vooral ook als persoon naast het veld. Daphne voor jouw winnaarsmentaliteit, voor onze altijd interessante discussies, en voor hoe je mij de kneepjes van het vak centrale verdediger leerde en leert. Anouk, bedankt voor hoe je voor zoveel meiden het voorbeeld bent, hoe je laat zien hoe stoer vrouwenvoetbal is, hoe je elk duel weer wint alsof je leven ervan afhangt, en om alle fantastische verhalen waar ik nog steeds helemaal stuk om ga. Maar eerst........Laten we nog een paar wedstrijden keihard knallen!!! #daphne #anouk #ajaxvrouwen #oranjeleeuwinnen

Een bericht gedeeld door Merel Van Dongen (@merel23) op

Helaas zullen Daphne Koster en Anouk Hoogendijk Ajax gaan verlaten na dit seizoen. 😔 Het verhaal van Daphne en Anouk nog niet gelezen? Lees het hier!

Samenstelling: Ajax.nl/Jeremy Broer