Menu
Sony wenst Ajax succes

Sony wenst Ajax succes

De selectie van Ajax werd vrijdagmiddag na de training verrast door sponsor Sony. De Ajacieden kregen uit handen van communicatie-directeur Bart Panman fraaie camera's en hoofdtelefoons overhandigd.

De Eredivisie nadert zijn ontknoping. Met nog zeven wedstrijden te gaan, dromen voetballers uit Alkmaar, Heerenveen, Enschede, Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam van de landstitel. Sony wil graag een steentje bijdragen om die 31ste titel bij Ajax te krijgen. De spelers kregen hoofdtelefoons van de sponsor voor de optimale concentratie en wedstrijdbeleving. En mocht het allemaal positief uitvallen voor Ajax, dan kunnen de spelers met hun nieuwe camera 's de hoogtepunten tijdens de kampioenshuldiging vastleggen.

,,In mei vorig jaar zag ik iedereen met z'n telefoontje filmen op het Museumplein", sprak Bart Panman communciatie-directeur van Sony. ,,Toen dacht ik 'dat moet toch beter kunnen'. En dit jaar kan het zomaar weer gebeuren dat Feyenoord (bij winst op AZ, red.) jullie kampioen maakt. Om de eventuele huldiging te filmen, zijn deze camera's bij uitstek geschikt."

Sony wenst selectie succes de resterende weken van de Eredivisie, te beginnen tegen Heracles.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Frank de Boer bedankt Bart Panman van Sony. Frank de Boer bedankt Bart Panman van Sony.