Menu
Spannend slot ochtendtraining

Spannend slot ochtendtraining

De spanning was te snijden op de ochtendtraining. Strafschoppen moesten de beslissing brengen of geel of blauw won.

Alfons Groenendijk, Edgar Manucharyan, Jan Vertongen, Hedwiges Maduro en Roger zijn na de ochtendtraining van woensdag de winnaars. Roger lijkt het niet te kunnen geloven. Maar na de laatste strafschop is 'geel' de winnaar. Alfons Groenendijk, Edgar Manucharyan, Jan Vertongen, Hedwiges Maduro en Roger zijn na de ochtendtraining van woensdag de winnaars. Roger lijkt het niet te kunnen geloven. Maar na de laatste strafschop is 'geel' de winnaar.

Acht man telde de door Hennie Spijkerman geleide ochtendtraining op woensdag. Veel Ajacieden ontbraken vanwege interlandverplichtingen en een aantal spelers is geblesseerd. Van dat zestal geblesseerden, sommigen kampen met lichte klachten, anderen zijn al wat langer uitgeschakeld, kwamen Nicolae Mitea, Zdenek Grygera en Jaap Stam wel naar buiten. Mauro Rosales, Gabri en Thomas Vermaelen lieten zich niet zien op het trainingsveld. Een kleine competitie afronden werd na penalty's gewonnen door het team in de gele hesjes. Woensdagmiddag traint Ajax op een locatie buiten de Amsterdam ArenA.

Techniek. Daar ging het om in een groot gedeelte van de training. Olaf Lindenbergh, George Oragaru en Edgar Manucharyan laten zich gelden. Techniek. Daar ging het om in een groot gedeelte van de training. Olaf Lindenbergh, George Oragaru en Edgar Manucharyan laten zich gelden.
Edgar Manucharyan drijft de bal op. Plotseling draait hij zich om en gaat met de andere voet verder. Edgar Manucharyan drijft de bal op. Plotseling draait hij zich om en gaat met de andere voet verder.
George Ogararu zoekt Jan Vertonghen. George Ogararu zoekt Jan Vertonghen.
Nicolae Mitea sprint over kleine stukken heen en weer. De Roemeen herstelt van een hamstringblessure. Nicolae Mitea sprint over kleine stukken heen en weer. De Roemeen herstelt van een hamstringblessure.
Henk ten Cate legt de blauwe groep, Olaf Lindenbergh, Kenneth Perez, George Ogararu en Michael Krohn-Dehli uit wat hij wil zien. Henk ten Cate legt de blauwe groep, Olaf Lindenbergh, Kenneth Perez, George Ogararu en Michael Krohn-Dehli uit wat hij wil zien.
Als Michael Krohn-Dehli op doel schiet, kijken de overige Ajacieden gespannen toe. Als Michael Krohn-Dehli op doel schiet, kijken de overige Ajacieden gespannen toe.
Jan Vertonghen wil de voorbereiding van Kenneth Perez verstoren. Jan Vertonghen wil de voorbereiding van Kenneth Perez verstoren.