Menu
Spannende ontknoping Mister Ajax!

Spannende ontknoping Mister Ajax!

Donderdag om 17.00 uur wordt de huidige koploper van Mister Ajax, het spelers aandelen spel, bekend gemaakt! Dan is ook duidelijk welke invloed de met 2 - 0 gewonnen wedstrijd tegen Willem II heeft gehad op de waardes van de spelersaandelen. De koploper van dit spel – waaraan inmiddels 2213 Ajacieden meedoen - zal als eerste Mister Ajax in de VIP-seats plaatsnemen bij Ajax – Heracles Almelo, de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.

De eindwinnaar van de Mister Ajax wordt een etmaal na de ongetwijfeld bloedstollend spannende laatste uitwedstrijd tegen NEC bekend. De Mister Ajax 2010 ontvangt VIP-seats voor een wedstrijd (met daarbij een parkeerkaart) in het komende seizoen.

Met de spannende slotfase van het seizoen, loopt ook de spanning op onder de deelnemers aan Mister Ajax. Ook daags nadat de Ajacieden het gat met FC Twente verkleinden tot een punt, wordt er intensief gehandeld en gestemd op de favorieten. Een aantal slimme deelnemers heeft zelfs een uiterst creatieve handelsstrategie ontwikkeld om zo snel in te lopen op de kopgroep! Op de website van Mister Ajax zijn ook de laatste spelerskoersen te vinden.

Wie wordt de meest waardevolle speler van Ajax?

Na de overwinning op Willem II blijft Maarten Stekelenburg het meest waardevolle spelersaandeel. Maar Demy de Zeeuw is bezig aan een sterke opmars. Vergeet daarbij ook het spelersaandeel Luis Suarez niet. Ook de aanvoerder gaat zich mengen in de strijd om het meest waardevolle aandeel!

Kortom, de twee laatste wedstrijden van het seizoen zullen ongemeen spannend zijn; niet alleen voor Ajax, maar zeker ook voor de deelnemers aan Mister Ajax, het online spelers aandelen spel!

Mister Ajax is een nieuwe online game waarbij de deelnemer kan handelen in de selectiespelers van Ajax. Door zich aan te melden ontvangt de deelnemer een aankoopbudget. Hiermee kunnen direct spelers worden gekocht. De deelnemer kan door slim en tactisch zijn selectie spelers(aandelen) samen te stellen een goede uitgangspositie verkrijgen. Deze selectie van spelers wordt het kapitaal van de deelnemer. De prestaties van de spelers in en om het veld en tijdens de trainingen, bepalen de waarde van de spelers en dus ook de waarde van de spelersportefeuille van de deelnemer.

Mister Ajax is een initiatief en onderdeel van The European Icon League. De overkoepelende league waarbij een aantal Europese topclubs/Iconen zijn aangesloten.

Tekst en foto: Ajax.nl

Naar de website van het aandelenspel Mister Ajax