Menu
Spanning om te snijden in de Klassieker

Spanning om te snijden in de Klassieker

De spanning zal zondag tijdens de Klassieker ouderwets om te snijden zijn. De titelstrijd kan namelijk weer spannend gemaakt worden, of definitief beslist worden.

Feyenoord heeft vooralsnog de beste papieren in de Eredivisie met een voorsprong van zes punten en een beter doelsaldo dan nummer twee Ajax. Maar mochten de Ajacieden winnend uit de strijd komen, dan is het gat nog maar drie punten en gaat Feyenoord wellicht de druk voelen in de resterende zes competitieduels. Kortom, de belangen zijn groot.

Ondersteunen
De Ajacieden kunnen op jacht naar een goed resultaat in de Klassieker rekenen op de steun van een uitverkochte Amsterdam ArenA. Daarom het verzoek om op tijd naar het stadion te komen zodat de ArenA tijdens de warming-up al goed vol zit om de spelers te ondersteunen. Daarbij vragen we onze supporters om zich, ondanks de rivaliteit, te onthouden van wangedrag zoals het afsteken van vuurwerk en het uiten van kwetsende en/of beledigende spreekkoren en uitingen.

De selectie was donderdag vrij en hervat vrijdag de voorbereiding op de kraker tegen Feyenoord. De afsluitende training voorafgaand aan de Klassieker is overigens openbaar. Fans zijn zaterdag om 14.30 uur welkom in de ArenA.

Tekst en beeld: Ajax.nl