Menu
Sparren met de Beloften

Sparren met de Beloften

De spelers van Ajax 1 oefenden donderdagmiddag tijdens de training tegen een delegatie van Jong Ajax. Het eerste elftal won het potje sparren. Dario Cvitanich maakte alle doelpunten.

Jong Ajacied Marvin Hasselbaink probeert Urby Emanuelson voorbij te gaan, maar de linksback laat zich niet zomaar wegzetten. Ajax 1 won het trainingspotje tegen de Beloften met 2-1. Jong Ajacied Marvin Hasselbaink probeert Urby Emanuelson voorbij te gaan, maar de linksback laat zich niet zomaar wegzetten. Ajax 1 won het trainingspotje tegen de Beloften met 2-1.
Evander Sno schudt zijn tegenstanders van zich af. Evander Sno schudt zijn tegenstanders van zich af.
De Jong Ajacieden kwamen nog wel op voorsprong. Het doelpunt van de Beloften werd overigens wel gemaakt door een speler van de A-selectie: Javier Martina. De Jong Ajacieden kwamen nog wel op voorsprong. Het doelpunt van de Beloften werd overigens wel gemaakt door een speler van de A-selectie: Javier Martina.
Adrie Koster en Aron Winter waren ook op het trainingsveld en gaven hun spelers tijdens de pauze de nodige instructies mee. Adrie Koster en Aron Winter waren ook op het trainingsveld en gaven hun spelers tijdens de pauze de nodige instructies mee.
Jong Ajax kwam in de slotfase te kort tegen het eerste elftal. Dario Cvitanich maakte vier doelpunten, maar er werden er twee afgekeurd vanwege buitenspel. Jong Ajax kwam in de slotfase te kort tegen het eerste elftal. Dario Cvitanich maakte vier doelpunten, maar er werden er twee afgekeurd vanwege buitenspel.
Kennedy wurmt zich door de verdediging van Jong Ajax. Kennedy wurmt zich door de verdediging van Jong Ajax.
En Dario Cvitanich krult de bal in de slotfase van het duel in een leeg doel. Een mooi slot van een pittige trainingsweek. De volgende training van Ajax staat maandag op het programma. En Dario Cvitanich krult de bal in de slotfase van het duel in een leeg doel. Een mooi slot van een pittige trainingsweek. De volgende training van Ajax staat maandag op het programma.