Menu
Sparta Rotterdam - Ajax

Sparta Rotterdam - Ajax

Sparta Rotterdam - Ajax / Het Kasteel / zondag 1 september 2019, 14.30 uur / Eredivisie / Prijs € 29,82 / Buscombi / Er zijn in totaal 650 kaarten beschikbaar

Bestel hier je kaart

Let op! De wedstrijd wordt pas getoond in de Ticketshop nadat je bent ingelogd en is afhankelijk van het aankooprecht conform onderstaand verkoopschema.

Prijs € 29,82

Vervoer - Opstappen - Omwisselen

Sparta - Ajax betreft een verplichte buscombi. Er zijn totaal 650 kaarten beschikbaar. Wanneer je een kaart hebt gekocht ontvang je op de donderdag voor de wedstrijd per e-mail de opstaptijden.

Toegangsbewijs

Als je een kaart koopt ontvang je geen toegangsbewijs. De (Seizoen) Club Card met Uitkaart geldt namelijk als toegangsbewijs. Jouw uitkaart dient - voor aanvang van de wedstrijd – gescand te worden door de aanwezige Ajax stewards. Zonder (Seizoen) Club Card verkrijg je geen toegang tot het uitvak.

Busvervoer Ajax Life

Ajax Life organiseert naar de meeste uitwedstrijden busvervoer. Opstapplaatsen: Almere, Amsterdam (Middenweg), Leiden en Den Bosch. Voor dit uitduel dien je een kaart te kopen voor opstapplaats Amsterdam om je te kunnen aanmelden voor het busvervoer van Ajax Life.
Alle informatie over busreizen.

Overname

Een Uitkaart (lees: toegangskaart) is alleen overdraagbaar tussen uitkaarthouders onderling. Je bent bij iedere Nationale uitwedstrijd verplicht om jouw persoonlijke uitkaart en een geldig legitimatiebewijs te tonen. De koper dient een overname vooraf door te geven via dit formulier.