Menu
Speciaal Ajax-team in Hong Kong

Speciaal Ajax-team in Hong Kong

Ajax doet dit weekend met een speciaal veteranenteam mee aan de international soccer sevens in Hong Kong. De 'Aegon Ajax All Stars' zijn titelverdediger in Aziƫ. Het team staat onder leiding van teammanager Dick Schoenaker en bestaat onder anderen uit Jari Litmanen, Kiki Musampa en Kenneth Perez. Ajax TV doet uitgebreid verslag van het toernooi.

Vorig seizoen wonnen de Aegon Ajax All Stars het toernooi in Hong Kong met gemak. In de finale werd Top Class FC met 6-1 verslagen. Dit jaar speelt Ajax tijdens het 7-tegen-7-toernooi onder andere tegen de veteranen van Glasgow Rangers. Naast Litmanen, Musampa en Perez bestaat het team van Ajax verder uit Michel Kreek, Aron Winter, Ferdi Vierklau, Gerald Sibon en gelegenheidsdoelman Ruud den Hollander.

In 2010 en 2011 was Ajax ook present in Hong Kong. Tijdens die edities nam Jong Ajax deel aan het hoofdtoernooi. Naast het hoofdtoernooi voor beloften is er ook altijd een speciaal Masterstoernooi voor spelers van 35 jaar en ouder.

Ajax TV is in Hong Kong en volgt de Aegon Ajax All Stars op de voet. Houd Ajax TV, Twitter en Facebook de komende dagen in de gaten voor reportages over de International Soccer Sevens.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst