Menu
Speciaal 'contract' voor 250 leerlingen

Speciaal 'contract' voor 250 leerlingen

Donderdag startte het nieuwe project van Scoren voor Gezondheid. Bij SV Amstelland United, tegenover sportcomplex de Toekomst, tekenden 250 kinderen een speciaal contract.

De leerlingen van verschillende Amsterdamse basisscholen hebben donderdag een Scoren voor Gezondheid Contract ondertekend samen met acht Ajacieden. Met deze overeenkomst gaan de kinderen in een tijdsbestek van twintig weken werken aan een gezondere leefstijl. De leerlingen beloven in het gezondheidscontract gezonder te eten en meer te bewegen, net als een echte profvoetballer.

Gabri, Kennedy, Rob Wielaert, Dennis Rommedahl, Siem de Jong, Marvin Zeegelaar, Rasmus Lindgren en Jeroen Verhoeven waren aanwezig om hun krabbel te zetten op de verbintenis en om de kinderen aan te moedigen tijdens de voetbalclinic. Zij geven kinderen een goed voorbeeld in gezonde voeding en beweging.

De kinderen gaan de komende twintig weken onder begeleiding hard aan de slag door te sporten en les te krijgen over het belang van een gezonde leefstijl. Afsluitend kijgen de deelnemers na die periode een diploma overhandigd van de Ajax-spelers.

Ajax vindt dit een goed initiatief en steunt het van harte.


De Ajacieden geven de kinderen het goede voorbeeld in gezonde voeding en beweging. De Ajacieden geven de kinderen het goede voorbeeld in gezonde voeding en beweging.

Het gezondheidscontract is ondertekend! Het gezondheidscontract is ondertekend!

Op de foto met Dennis Rommedahl. Op de foto met Dennis Rommedahl.

Jeroen Verhoeven en Marvin Zeegelaar. Jeroen Verhoeven en Marvin Zeegelaar.

Ook Rob Wielaert en Siem de Jong gaan graag op de foto met de deelnemers. Ook Rob Wielaert en Siem de Jong gaan graag op de foto met de deelnemers.