Menu
Speciaal duel op de Toekomst

Speciaal duel op de Toekomst

De Ajacieden uit de D2 speelden dinsdagavond een speciaal oefenduel op de Toekomst. De tegenstanders waren de leeftijdgenoten van het Roemeense C.S. Atletico Arad. De talenten van de trainers Dennis Bergkamp en Heini Otto versloegen de gasten van hoofdsponsor AEGON met liefst 19-0.

Woensdag speelt een jongere lichting van C.S. Atletico Arad een tweede vriendschappelijk duel op de Toekomst. Vanaf 14:45 uur is de E2 de tegenstander. De Roemeense voetballers en hun begeleiders maken een kleine rondreis door Nederland en Amsterdam. De eerste wedstrijd tegen de Ajacieden was, ondanks de vele tegendoelpunten, een onvergetelijke ervaring. De jongste Roemeense voetballertjes maken zich op voor een onvergetelijke ervaring tegen de E2.

Het Toekomst Journaal op Ajax TV/Eredivisie Live en Ajax.nl besteden binnenkort uitgebreid aandacht aan de twee duels van C.S. Atletico Arad tegen Ajax. Houd Ajax TV en de website in de gaten voor uitgebreide reportages over het Roemeense bezoek!

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Gerard van Hees

De aanvoerders van Ajax D2 en Atletico Arad wisselen vooraf van clubvaan. De aanvoerders van Ajax D2 en Atletico Arad wisselen vooraf van clubvaan.
Ajax D2 sloeg soms oogstrelend toe tegen de gasten uit Roemenië. Ajax D2 sloeg soms oogstrelend toe tegen de gasten uit Roemenië.
Stijlvolle passeeractie van een Ajacied. Stijlvolle passeeractie van een Ajacied.
Hoogstandje op de Toekomst. Hoogstandje op de Toekomst.
Na de wedstrijd vermaakten de Roemeense gasten van AEGON zich, in Ajax-shirt, in de kantine van de Toekomst. Na de wedstrijd vermaakten de Roemeense gasten van AEGON zich, in Ajax-shirt, in de kantine van de Toekomst.