Menu

Speciale gasten bij ochtendtraining

Van achter het doel in de Amsterdam ArenA bekeken 28 kinderen de verrichtingen van de Ajacieden, die in het stadion trainden. Vanuit het Leids Universitair Medisch Centrum waren zij in de spelersbus van Ajax door OAD naar het stadion vervoerd.

Voor deze keer werden de 28 kinderen opgehaald door een wel heel speciaal vervoermiddel. OAD had de echte spelersbus klaar staan voor de deuren van het LMUC om de groep in de Amsterdam ArenA af te zetten. Ruim op tijd voor de training begon, zaten de kinderen en begeleiders al klaar op het platform achter het doel.

Dokter Holl had ervoor gezorgd dat de kinderen de training mochten bekijken. De kinderarts bood vorig seizoen tijdens het Quality Of Life Gala het hoogst voor een rondleiding en een bezoek aan de training.

Voor de training kwam de selectie langs voor een foto met het gezelschap. Na de oefensessie was er kort gelegenheid voor het vragen van handtekeningen van de Ajacieden. Het bezoek werd afgesloten met een rondleiding door het spelershome en een lunch in het supportershome achter de trainingsvelden.