Menu
Speciale kerstwens in vervulling

Speciale kerstwens in vervulling

Ajax en Ziggo gaven alle Ajacieden voor de feestdagen de kans om een Ajax-wens voor een ander in te dienen. Duizenden wensen kwamen binnen en honderden worden rondom Ajax – De Graafschap waargemaakt. Eén wens in het bijzonder werd op dinsdag 15 december al vervuld.

Coen Quak is al een tijd ziek en woont nu permanent in een verpleeghuis in Katwijk. Na jaren een seizoenkaart te hebben gehad, is hij nu niet meer in de gelegenheid om naar de ArenA te komen. Hoewel zijn geheugen hem vaak in de steek laat, weet hij nog alles te vertellen over zijn beste jaren op de tribune en vooral over zijn idool en leeftijdsgenoot Edwin van der Sar.

Reden genoeg voor schoonvader Piet Hoogervorst om een ontmoeting tussen Coen en Edwin van der Sar te wensen. Met dank aan de kerstactie en in samenwerking met de Ajax Foundation heeft Pieter de wens van zijn schoonzoon in vervulling gebracht.

Om 18.30 uur werd Coen totaal verrast toen daar opeens zijn held een bezoek kwam brengen. In het bijzijn van zijn gezin en zijn vader heeft hij mooie verhalen op kunnen doen en ontving hij een gesigneerd shirt en het boek Het Gouden Ajax uit de handen van Van der Sar.

Net zoals Coen zullen er nog vele Ajacieden blij worden gemaakt met de vervulling van hun wens. Hou de mediakanalen van Ajax in de gaten om op de hoogte te blijven.

Tekst en foto: Ajax.nl