Menu
Speciale lunch met gebroeders De Boer

Speciale lunch met gebroeders De Boer

Frank en Ronald de Boer hebben woensdagmiddag een speciale lunch gehad met Wim van de Munckhof en zijn echtgenote Marjo. De lunch was een veilingitem van de Ajax Foundation ten bate van de slachtoffers van de ramp op de Filipijnen.

De Brabantse Ajax-fan Van de Munckhof deed zelf niet mee aan de veiling, maar kreeg het item op zijn 80ste verjaardag cadeau van een vriend. Destijds werd hij ook al verrast met een videoboodschap van Frank de Boer. Naast de lunch met de voetbalbroers ontmoette Van de Munckhof eerder op de dag ook Sjaak Swart. Kortom: een zeer geslaagde dag voor alle partijen.

De Ajax Foundation zette afgelopen winter een unieke veiling op ten behoeve van de slachtoffers van de ramp op de Filipijnen. De opbrengst - ruim € 10.000 - is geheel naar Giro 555 gegaan. De lunch was één van de prijzen, daarnaast kon er ook geboden worden op FieldSeats, Ajax-shirts, clinics en andere mooie Ajax-gerelateerde items.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Frank en Ronald de Boer schoven woensdag aan voor een gezellige lunch met deze Brabantse Ajax-fans. Frank en Ronald de Boer schoven woensdag aan voor een gezellige lunch met deze Brabantse Ajax-fans.
Wim van de Munckhof kreeg de lunch cadeau van een vriend die tijdens de veiling voor de Filipijnen het hoogste bod had uitgebracht. Wim van de Munckhof kreeg de lunch cadeau van een vriend die tijdens de veiling voor de Filipijnen het hoogste bod had uitgebracht.
Van de Munckhof is Ajax-fan sinds hij zestig jaar geleden als kok stage liep in Amsterdam. Van de Munckhof is Ajax-fan sinds hij zestig jaar geleden als kok stage liep in Amsterdam.