Menu

Speel het Staatsloterij SMS Spel!

Tijdens het Amsterdam Tournament lanceert Ajax.nl een geheel nieuw en uniek SMS spel. Deelnemers aan dit spel stellen, met behulp van de rugnummers van hun favoriete Ajacieden, hun gelukscode samen. Door deze code naar het Ajax SMS-nummer 4222 te sturen, maken ze vanaf dat moment kans op Euro 1000!

Maar dat is nog niet alles. Door het juist beantwoorden van een vraag die ook per SMS wordt gesteld kan dit bedrag zomaar oplopen tot € 3000! Dus aarzel niet en speel mee met het AJAX TOP3 SPEL!

Hoe werkt het?

Tijdens het Amsterdam Tournament worden er twee rondes van het spel gespeeld. Ajax geeft je dus 2 maal een kans op € 3000, 2 maal kans op een schitterend prijzenpakket, mede mogelijk gemaakt door Sony, en 2 maal kans op een van de 100 Staatsloten.

Meedoen is zeer eenvoudig.

1) Stel je eigen gelukscode samen met behulp van de rugnummers van de huidige Ajax selectie. Je kunt ook 3 keer hetzelfde rugnummer gebruiken.
Voorbeeld: Zijn jouw favoriete Ajacieden Lobont, van der Vaart en Ibrahimovic?
Vorm dan een code met de cijfers 01 (Lobont); 10 (van der Vaart) en 09 (Ibrahimovic). Natuurlijk bepaal je de volgorde zelf!

2) Je code wordt voorafgegaan door het woord AJAX. Zo wordt de bovenstaande code bijvoorbeeld: AJAX 011009. Tussen AJAX en de code moet ABSOLUUT een spatie anders werkt het niet. Deze code stuur je naar 4222.

3) Je krijgt nu een SMS terug met de bevestiging dat je meespeelt voor € 1000 en de vraag of je mee wilt spelen voor € 3000.

4) Als je inderdaad kans wilt maken op € 3000 Stuur je een SMS met het bericht: AJAX JA naar 4222.

5) Je krijgt nu een laatste SMS met daarin een meerkeuzevraag. Beantwoord deze vraag goed en je maakt automatisch kans op € 3000. Deze vraag beantwoord je door AJAXTOPA (als je denkt dat A het goede antwoord is), AJAXTOPB (als je denkt dat B het goede antwoord is), AJAXTOPC (als je denkt dat C het goede antwoord is) of AJAXTOPD te sturen naar 4222.

6) Bij een fout antwoord mag je het gratis nogmaals proberen.

7) Bij een goed antwoord krijg je e bevestiging dat je meespeelt voor € 3000.

8) Zo ontvang je dus Maximaal 3 betaalde SMSjes.

Nog een keer in het kort:
A) Stel je eigen AJAX code samen met AJAX gevolgd door 3 rugnummers (6 cijfers!). Tussen AJAX en de code moet ABSOLUUT een spatie anders werkt het niet.
B) Stuur deze code naar 4222
C) Wil je alleen kans maken op € 1000? Wacht dan op de bevestiging en doe verder niets.
D) Wil je kans maken op € 3000? Stuur AJAX JA naar 4222 wanneer je je bevestiging krijgt.
E) Beantwoord ook de meerkeuzevraag goed en je maakt kans op € 3000.


De spetterende prijzen:

De winnende nummers voor vrijdag worden door een notaris getrokken en verschijnen zaterdag na 13:00 uur op de Ajax site. De winnende nummers voor zondag worden ook door een notaris getrokken en verschijnen maandag na 13:00 uur op de Ajax-website.

(€ 0,55 p.o.b. maximal 3 smsjes per spelronde)


Actievoorwaarden
Deelname is mogelijk via de mobiele netwerken van KPN, Vodafone, T-mobile, O2 en Orange. Prijswinnaars ontvangen binnen een week persoonlijk bericht van Ajax en worden met winnende combinaties vermeld op www.ajax.nl. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname aan AJAX Top 3 betekent automatisch toestemming voor winnaarvermelding. Deelnemergegevens worden alleen gebruikt om eventuele prijzen uit te keren. Er is sprake van geldige deelname indien de speler het bevestigingsbericht van AJAX heeft ontvangen. Alleen correcte combinaties van 3 rugnummers uit de bijbehorende lijst worden geaccepteerd. Deelnemer dient minimaal 18 jaar oud te zijn, anders vervalt het recht op eventueel gewonnen prijzen. Ajax en alle andere bij dit spel betrokken partijen, zijn niet aansprakelijk voor materiële en immateriële schade die ontstaat door toedoen van een der Telecomproviders of een fout van de deelnemer zelf. Ajax behoudt het recht mobiele nummers te blokkeren voor deelname.