Menu

Speel mee in het Ajax Manager-spel!

Ajax heeft in samenwerking met Sportdreams een nieuw spel gelanceerd. De Ajax Manager. Het spel begint officieel op 13 september 2002. Je kunt je nu al inschrijven! Volg alle wedstrijden dus op de voet. De vorm van de spelers is van groot belang. De dertiende moet jouw team er helemaal klaar voor zijn.

Ajax Manager is een management game gebaseerd op de Holland Casino Eredivisie. Het spel stelt jou als Ajax-fan in staat gedurende het competitieseizoen een eigen selectie van topvoetballers te managen. Jij bent het hele seizoen verantwoordelijk voor jouw eigen elftal en het aan -en verkoopbeleid.

Je kiest minimaal zeven spelers uit de Ajax-selectie, alle spelers die bij Ajax onder contract staan. Dit zijn dus ook spelers uit het tweede elftal en spelers die uitgeleend zijn aan andere clubs. Tevens kun je kiezen uit tien ex-Ajacieden uit het buitenland. Naast de Ajacieden kun je jouw team aanvullen met spelers van clubs uit de Eredivisie. Jij bent de technisch directeur, maar wie wordt jouw trainer, Louis van Gaal of toch Ronald Koeman?

De punten die je in de Ajax Manager verdient komen voort uit de werkelijke resultaten. Het maken van doelpunten, krijgen van gele en rode kaarten, een basisplaats en andere facetten geven jou punten.

Je kunt met je vrienden en collega's ook spelen in een subleague. Er is tevens een mogelijkheid om met andere Ajacieden onderling te discussiëren in het forum.

Prijzen
Er zijn fantastische kleine en grote prijzen te winnen. Niet alleen voor de winnaar, maar ook voor de deelnemer met de beste week - en maandscore.

- Een heuse Ajax-training!
- Een reis voor twee personen naar een UEFA CUP - of Champions League-uitwedstrijd van Ajax in het seizoen 2003 -2004 inclusief volledig tenue van Adidas.
- Een reis voor twee personen naar een wedstrijd in de Engelse of Spaanse competitie.
- I-mode toestel inclusief alle Ajax-ringtones met een jaarabonement.

Deelname aan de Ajax Manager kost € 7,50.

INSCHRIJVEN