Menu
Speeltijden tweede seizoenshelft

Speeltijden tweede seizoenshelft

De KNVB heeft het wedstrijdschema met daarbij de aanvangstijden van de Ajax-duels voor de tweede seizoenshelft bekendgemaakt. De aftraptijden zijn nog onder voorbehoud. Ajax hervat de competitie op 20 januari 2013 om 16:30 uur met een thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

De Ajacieden wacht in januari toch al een pittige hervatting van het seizoen, omdat een week later Vitesse de tegenstander is. Het treffen in de Gelredome staat zondag 27 januari vanaf 12:30 uur op het programma. De volgende topper staat vervolgens begin maart op het menu. Zaterdag 2 maart (kick-off 20:45 uur) treden de Amsterdammers aan bij FC Twente. PSV - Ajax wordt zondag 14 april vanaf 16:30 uur gespeeld.

De regerend landskampioen besluit het seizoen 2012 - 2013 in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. FC Groningen - Ajax wordt zondag 12 mei vanaf 14:30 uur gespeeld. Alle Ajacieden hopen natuurlijk dat de spelers van Frank de Boer aan het einde van de rit opnieuw kunnen pronken met een 'verse' kampioensschaal.

Aanvangstijden en speeldata zijn altijd onder voorbehoud en kunnen nog worden gewijzigd. Houd altijd de website in de gaten voor het meest actuele wedstrijdoverzicht.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees

Overzicht wedstrijden tweede seizoenshelft

Kaartverkoop