Menu

Spelers en redactie pakken rust

De eerste helft van de competitie zit er op. Met een vierde plaats neemt Ajax afscheid van het jaar 2000. Het gat met de concurrentie is recentelijk iets geslonken en in de wetenschap dat Feyenoord, PSV en Vitesse alledrie nog naar de Amsterdam Arena komen, is er hoop op een betere ranking. Nu genieten de Ajacieden van een welverdiende vakantie. Op 8 januari melden de spelers zich weer voor de eerste training.

Pius Ikedia en Cristian Chivu beproeven op de ijsbaan van de kerstmarkt op het Museumplein hun schaatsrijkunsten. Het gaat de Roemeen duidelijk beter af dan de Nigeriaan.
Foto: Louis van de Vuurst.

Ook deze redactie neemt tot die dag pauze. De Ajax-website zal, evenals de nieuwsbrief Ajaxmail, alleen worden ge-update als er nieuws is. Dan houden wij jullie uiteraard op de hoogte. Waar we op de website ook dagelijks melding van zullen maken is het trainingskamp in Qatar. De selectie vertrekt op 12 januari en op 19 januari spelen ze tegen de nationale selectie van Qatar. Dagelijks zijn er nieuwe foto's uit het Midden-Oosten te zien op http://www.ajax.nl en lees je de laatste weetjes over de Ajacieden.

Voor nu wensen we jullie prettige feestdagen en een fantastisch 2001.