Menu
Spelers verkopen shirts in Ajax Fanshop

Spelers verkopen shirts in Ajax Fanshop

Het nieuwe thuistenue van Ajax is vanaf dinsdag 13 juli verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop. Tijdens de eerste verkoopdag zullen de medewerkers van de fanshop assistentie krijgen van vier selectiespelers. Urby Emanuelson, Toby Alderweireld, Vurnon Anita en Miralem Sulejmani zullen om 9.00 uur het startsein geven.

Wil jij als een van de eerste Ajacieden over het nieuwe thuisshirt beschikken? Zorg dan dat je er dinsdag vroeg bij bent. Voorafgaand aan de ochtendtraining zullen de vier Ajax-spelers om 9.00 uur in de Ajax Fanshop aanwezig zijn om te helpen bij het verkopen en bedrukken van de eerste shirts.

Naast de aanwezigheid van Emanuelson, Alderweireld, Anita en Sulejmani zijn er dinsdagochtend nog meer activiteiten voor Ajax-supporters georganiseerd. Zo kun je met de onlangs gewonnen KNVB beker op de foto. Daarnaast kun je het vroege bezoek aan de Amsterdam ArenA compleet maken met een bezoek aan de ochtendtraining van Ajax op Sportcomplex de Toekomst. Zoals meestal gebruikelijk is de oefensessie van het team van Martin Jol op dinsdagochtend toegankelijk voor publiek. Het geeft je direct de kans om je nieuwe shirt van alle handtekeningen te laten voorzien.

Zorg dat je dinsdag op tijd bij de Ajax Fanshop bent, zodat je niets van het startsein en de aanwezigheid van de spelers hoeft te missen. De spelers van Ajax zullen van 9.00 tot 9.30 uur in de fanshop aanwezig zijn. De training begint om 10.30 uur op de Toekomst.

Adresgegevens en openingstijden Official Ajax Fanshop