Menu

Speurtocht in de Amsterdam ArenA

Op donderdag 26 februari organiseert de regio Oost-Gelderland een speurtocht in de ArenA voor Kids Club-leden uit deze regio. Woon jij in deze regio en wil jij ook meedoen met de speurtocht? Geef je dan nu op!

Wat?
In groepen van acht tot tien leden en onder begeleiding van één of twee volwassenen, gaan de kids op onderzoek uit en leren ze op hun eigen manier het Ajax-stadion ontdekken. Deze unieke activiteit wordt afgesloten met een hapje en een drankje in het supportershome van Ajax. Dus met een beetje geluk treffen we ook nog een aantal Ajax-spelers op het trainingsveld aan!

Hoe en hoeveel kost het?
De reis naar Amsterdam wordt gemaakt met een luxueuze bus en aangezien de regio Oost-Gelderland zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid wil bieden om aan deze activiteit mee te doen, kunnen er geen volwassenen mee. De kosten voor dit alles bedragen slechts €15 per persoon. Er kan op de volgende plaatsen opgestapt worden:
Doetinchem, Didam, Arnhem en Zevenaar. Wie mee wil, moet zo snel mogelijk reageren. En let op: vol = vol.

Hoe laat?
Hoewel er nog geen precieze vertrektijden bekend zijn, staat de speurtocht in Amsterdam gepland rond de klok van half tien. Ondanks het feit dat veel kinderen die dag vakantie hebben, moet iedereen er toch rekening mee houden vroeg uit de veren te moeten!

Aanmelden?
Aanmelden kan op twee verschillende manieren. Allereerst door een briefje te sturen naar :
Supportersvereniging Ajax district Oost
Postbus 69
6900 AB Zevenaar

Daarnaast kan aanmelden ook via e-mail:
hubwja@hetnet.nl

Vergeet niet het lidnummer te vermelden. Als de aanmelding binnen is, ontvangt iedereen een bevestiging met daarin verdere informatie over opstap- en betalingswijze.