Menu
Sponsorreis Timisoara

Sponsorreis Timisoara

Een gezelschap van sponsors en genodigden maakte de Europese trip van Ajax naar het Roemeense Timisoara (1-2 zege) van dichtbij mee. Bovendien waren ze getuige van de Europese overwintering van Ajax. De reis werd in een fotoverslag vastgelegd.

In de 'Yachtclub' van Timisoara stelden de gasten en Ajax zich aan elkaar voor. In de 'Yachtclub' van Timisoara stelden de gasten en Ajax zich aan elkaar voor.
In de avond werd de training van de selectie in het stadion bekeken. In de avond werd de training van de selectie in het stadion bekeken.
Na de oefensessie werd er in restaurant 'Nora' gedineerd. Na de oefensessie werd er in restaurant 'Nora' gedineerd.
In de ochtend op de wedstrijddag werden twee presentaties door Ajax gegeven. In de ochtend op de wedstrijddag werden twee presentaties door Ajax gegeven.
De sponsorgroep bezoekt de 'Recas Winery', dat buiten de stad gelegen is. De sponsorgroep bezoekt de 'Recas Winery', dat buiten de stad gelegen is.
De sponsors krijgen een rondleiding en uitleg over de verschillende wijnen. De sponsors krijgen een rondleiding en uitleg over de verschillende wijnen.
Uiteraard worden verschillende wijnen tijdens de lunch geproefd. Uiteraard worden verschillende wijnen tijdens de lunch geproefd.
Voor aanvang van het duel was het tijd voor het traditionele 'pre-match buffet'. Voor aanvang van het duel was het tijd voor het traditionele 'pre-match buffet'.
In een halfvol stadion eindigde de ontmoeting met Timisoara in een 1-2 zege voor Ajax. In een halfvol stadion eindigde de ontmoeting met Timisoara in een 1-2 zege voor Ajax.