Menu
Sponsorreis Zagreb

Sponsorreis Zagreb

Een gezelschap van sponsors en genodigden volgde Ajax begin november naar Zagreb om het Europa League-duel Dinamo Zagreb - Ajax te bezoeken. De reis werd in een fotoverslag vastgelegd.

De training van Ajax wordt vanwege de regen bekeken vanaf de perstribune. De training van Ajax wordt vanwege de regen bekeken vanaf de perstribune.
Op de tweede dag stond een ronde golf op het ochtendprogramma. Op de tweede dag stond een ronde golf op het ochtendprogramma.
Na een ronde golf was het tijd voor een lunch met de sponsorgroep. Na een ronde golf was het tijd voor een lunch met de sponsorgroep.
Henri van der Aat met gasten van Aegon aan tafel tijden pre-match buffet. Henri van der Aat met gasten van Aegon aan tafel tijden pre-match buffet.
Tomislav Ivic (rechts voor) was als eregast door Ajax uitgenodigd voor het buffet en de wedstrijd. Tomislav Ivic (rechts voor) was als eregast door Ajax uitgenodigd voor het buffet en de wedstrijd.
Bryan Roy verzorgt de tactische voorbespreking voor de gasten. Bryan Roy verzorgt de tactische voorbespreking voor de gasten.
Het Maksimir Stadion was exclusief voorbehouden aan Ajax-vips. Het Maksimir Stadion was exclusief voorbehouden aan Ajax-vips.
Vanuit een skybox wordt de wedstrijd - voor lege tribunes - bekeken. Vanuit een skybox wordt de wedstrijd - voor lege tribunes - bekeken.