Menu
Sportieve Sponsordag bij 'Only Friends'

Sportieve Sponsordag bij 'Only Friends'

De jaarlijkse Sponsordag van Ajax werd deze editie georganiseerd door hoofdsponsor Aegon en Ajax met als thema de gehandicaptensport. Op het gehandicaptensportterrein 'Only Friends' in Amsterdam-Noord werden verschillende activiteiten ondernomen.

Nagenoeg alle partners en sponsors waren donderdag 11 september aanwezig op deze bijzondere dag waar men elkaar buiten een ‘voetbal-setting’ kon ontmoeten. Het programma bestond onder meer uit presentaties van Ajax' hoofd sponsoring Bas van Rossum, Nike Boor (Directeur Fonds Gehandicaptensport) en Judith Tillemans (sponsormanager Aegon). Eveneens stelden ‘nieuwkomers’ Huawei en Sengled zich voor aan de sponsorgroep.

Na alle toelichtingen nam Dennis Gebbink, directeur Only Friends, het stokje over. Als oprichter van de bijzondere sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking vertelde hij over de totstandkoming en leidde hij de genodigden rond over het indrukwekkende complex.

De Sponsordag werd gehouden op het gehandicaptensportterrein van 'Only Friends' in Amsterdam-Noord. De Sponsordag werd gehouden op het gehandicaptensportterrein van 'Only Friends' in Amsterdam-Noord.

In het teken van de gehandicaptensport werd de sponsoren ook een leuk maar vooral sportief programma voorgeschoteld. Onder professionele begeleiding ging één groep aan de slag met rolstoelbasketbal. De andere groep kreeg een heuse kickboxles. Na een korte pauze wisselden de sponsoren elkaar af om beide sporten onder de knie te krijgen. Onder het Only Friends motto 'Je bent zo goed als je bent' kwam iedereen dan ook als winnaar uit de bus.

Met een afsluitende borrel op Jupiler-locatie Pllek bij de NDSM-werf werd de dag afgesloten. Het zonnige decor vormde een passend einde van een geslaagde dag.  

Tekst en foto's: Ajax.nl

Er stond tijdens de Sponsordag ook een bokstraining op het programma. Er stond tijdens de Sponsordag ook een bokstraining op het programma.
De Sponsordag werd afgesloten op Jupiler-locatie Pllek in Amsterdam-Noord. De Sponsordag werd afgesloten op Jupiler-locatie Pllek in Amsterdam-Noord.