Menu
Sta op de Open Dag op het veld!

Sta op de Open Dag op het veld!

Update: Strijders van het Strand Wie droomt er niet van om voor een wedstrijd van Ajax op het veld van de Arena te staan? Daar heb jij nu de kans voor! Als je meedoet met het gratis beachsoccer-toernooi van Ajax Jonge Schare en in de prijzen valt, dan sta jij op het veld tijdens de Open Dag van Ajax en wordt je toegezongen door de toeschouwers! Hoe kan ik meedoen? Vanaf nu kan jij jezelf (12 t/m 18 jaar) en eventueel je vrienden (maximaal 4) inschrijven voor het beachsoccer-spektakel van Ajax Jonge Schare. Op woensdag 27 juli zal dit evenement plaatst vinden op het strand van Scheveningen. Er komt een heus stadion te staan, het strand wordt sfeervol aangekleed en het wordt erg gezellig!

Inschrijven
Het inschrijven kan op 2 manieren:
1. Per email
Stuur een email naar jongeschare@ajax.nl met daarin:
Voornaam, achternaam, adres, telefoonnummer overdag en vermeldt daarbij ook het aantal vrienden (maximaal 4) dat meekomt. Daarnaast zien we graag ook van je vrienden de volgende gegevens: voornaam, achternaam, adres, telefoonnummer overdag en emailadres.

2. Per post
Vul het onderstaande inschrijfformulier in en stuur deze op naar Ajax Jonge Schare, Antwoordnummer 615, 1100 VE Amsterdam


Meer informatie beachsoccer
Speelveld en doelen
Het speelveld is 30 bij 40 meter. Het doelgebied van de keeper wordt afgebakend door middel van vlaggen aan de zijlijnen. De doelen zijn 5,5 meter bij 2,2 meter.
Teaminformatie
Per team spelen er 5 spelers, inclusief keeper. Er zijn maximaal 5 wisselspelers toegestaan en doorlopend wisselen is toegestaan.
Tenue en schoeisel
Spelers zijn niet toegestaan dingen te dragen die gevaar kunnen opleveren voor hen zelf of medespelers.
Spelduur
De wedstrijden duren 1 x 12 minuten.
Vrije trappen
Alle vrije trappen zijn direct en worden genomen vanaf de plaats waar de overtreding werd begaan. Het vormen van een “muur” is niet toegestaan, vanaf welke plaats dan ook.

Wil je meer informatie, stuur een email met jouw vraag naar: jongeschare@ajax.nl
Hopelijk heb je veel zin in dit evenement en kunnen wij je begroeten op woensdag 27 juli!