Menu
Stadionkassa open bij Ajax - Groningen

Stadionkassa open bij Ajax - Groningen

Ajax neemt het zaterdagavond in de Amsterdam ArenA op tegen FC Groningen. Na de ruime thuiszeges op Willem II (3-0) en ADO Den Haag (4-0) heeft Ajax thuis in de competitie nog geen doelpunt geïncasseerd. Zet de koploper in de Eredivisie die goede reeks voort? Beleef het mee in de ArenA. De stadionkassa is vanaf 17:45 uur geopend.

In de Eredivisie morste Ajax dit seizoen twee punten in zes duels. Het gelijkspel bij FC Twente (2-2) leverde tevens de enige twee tegengoals tot dusver op.

In aanloop naar de Europese uitwedstrijd tegen Molde FK kan Ajax in het thuisduel met Groningen vertrouwen kweken. Net als Ajax bereikte ook Groningen deze week de zestiende finales van het bekertoernooi. De bekerwinnaar van vorig seizoen staat momenteel op een achtste plaats in de Eredivisie, op zes punten achterstand van Ajax.

Tickets
Ajax - FC Groningen begint zaterdag om 19:45 uur in de Amsterdam ArenA. Op de wedstrijddag geldt er een Club Card-verplichting (4 op 1). Bestel je kaarten via onderstaande link of aan de stadionkassa. De stadionkassa is vanaf twee uur voor de aftrap geopend.

Tickets Ajax - FC Groningen