Menu
Stadionkassa open bij Ajax - Legia

Stadionkassa open bij Ajax - Legia

Ajax neemt het donderdagavond in de Amsterdam ArenA op tegen Legia Warschau. Voor dit UEFA Europa Leagueduel waren donderdagochtend al bijna 46.000 tickets verkocht. De resterende kaarten zijn online verkrijgbaar. De stadionkassa is donderdag vanaf 19:00 uur geopend.

Het belooft een mooi avondje UEFA Europa Leaguevoetbal te worden. Bij winst in de Amsterdam ArenA legt Ajax een heel goede basis voor het behalen van de achtste finales. De return is op 26 februari in Warschau.

Het team van Frank de Boer is erop gebrand de volgende ronde te halen, maar het wordt zeker geen eenvoudige opgave Legia uit te schakelen. De Polen misten deelname aan de UEFA Champions League omdat ze in de voorronde tegen Celtic een geschorste speler lieten invallen. Legia Warschau herpakte zich in de Europa League en eindigde in een poule met Lokeren, Trabzonspor en Metalist Kharkiv als eerste.

Kortom: Ajax kan alle steun meer dan goed gebruiken tijdens de thuiswedstrijd. Met een volle, sfeervolle Amsterdam ArenA vergroten we de kans op om door te gaan naar de achtste finales van de UEFA Europa League.

Wil jij erbij zijn in de Amsterdam ArenA? Bestel dan nu je kaarten via onderstaande link. Op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 19:00 uur geopend. Voor het duel geldt een Club Card-verplichting (max 2 per CC).

Tickets Ajax - Legia