Menu
Stadionkassa open bij Ajax - NAC

Stadionkassa open bij Ajax - NAC

Ajax speelt zaterdagavond de tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen NAC Breda. Niklas Moisander gaat in die wedstrijd zijn debuut voor Ajax maken. Voor het duel geldt vrije verkoop. Iedereen kan dus kaarten kopen. De stadionkassa is vanaf 18:45 uur geopend.

Na het gelijkspel tegen AZ en de ruime zege op NEC staat Ajax na twee competitieduels op vier punten. Tegenstander NAC haalde tot dusver één punt tijdens de nieuwe voetbaljaargang. Vorig seizoen eindigde Ajax - NAC in 2-2.

Voormalig AZ-aanvoerder Moisander was in het seizoen 2009-2010 een keer trefzeker tegen NAC. Het aankomende duel met de club uit Breda vormt tevens een mijlpaal voor de nieuwbakken Ajacied Moisander. De wedstrijd tegen NAC betekent namelijk zijn 200ste competitiewedstrijd. Meer dan de helft van die duels speelde hij in het shirt van AZ (111).

Ajax - NAC Breda begint om 20:45 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor het duel geldt vrije verkoop. De stadionkassa is vanaf 18:45 uur geopend en bevindt zich ter hoogte van ingang D. Je kan je kaarten ook bij de Ajax Experience op het Rembrandtplein kopen.