Menu
Stadionkassa vanaf 18:45 uur geopend

Stadionkassa vanaf 18:45 uur geopend

Ajax speelt vanavond in de halve finales van het KNVB Bekertoernooi een thuiswedstrijd tegen AZ. De steun van een volle, sfeervolle Amsterdam ArenA vergroot de kans op een klinkend resultaat en daarmee een plek in de bekerfinale. De stadionkassa is vanaf 18:45 uur geopend. Overdag kun je ook nog kaarten kopen via Ticketbox (Primera), Ajax.nl en in de Ajax Experience Rembrandtplein.

Om de Ajacieden van Frank de Boer te verzekeren van zoveel mogelijk steun van de eigen Ajax-supporters, geldt voor dit duel een speciale kaartverkoopprijs. Ook vanwege de korte aanlooptijd richting het duel is gekozen voor een speciaal verkoopschema. Het is nu voor alle fans mogelijk om voor slechts 25 euro bij deze bekerkraker aanwezig te zijn (let op: ClubCard-verplichting 4 op 1). Deze vaste kaartverkoopprijs geldt voor alle plekken in de ArenA, uitgezonderd de business seats.

Daarbij is Ajax de trouwe Ajacieden die afgelopen seizoen aanwezig waren bij het gestaakte bekerduel met AZ niet vergeten. Het treffen in de achtste finales van het KNVB Bekertoernooi werd toen al na 37 minuten gestaakt wegens het incident rondom AZ-doelman Esteban. Voor deze editie van Ajax - AZ hebben de fans die vorig jaar bij het gestaakte duel aanwezig waren onlangs een kortingsvoucher gekregen. Met die voucher kunnen ze voor 12,50 euro (= 50 procent korting!) bij de bekerkraker aanwezig zijn. De kortingsvoucher is tot en met woensdag 27 februari inwisselbaar en is alleen online in de webshop van Ajax te verzilveren.

Afgelopen seizoen ontvingen de fans als goedmaker al een gratis kijkcode waarmee de inhaalbekerwedstrijd (de zogenaamde ‘kinderwedstrijd’) tegen AZ op televisie kon worden gevolgd. Deze korting komt geheel voor rekening van Ajax.

Ajax won de nationale beker in de clubhistorie tot nu toe achttien keer. De Amsterdammers zijn daarmee recordhouder in Nederland. De jacht op de negentiende KNVB Beker is in volle gang. Woensdagavond wacht vanaf 20:45 uur de kans om een mooie stap richting een nieuwe bekertriomf te zetten. Kom de naar de ArenA en steun Ajax in de bekerwedstrijd tegen AZ!

Kaarten zijn verkrijgbaar via de verkooppunten van Ticketbox (Primera), Ajax Experience Rembrandtplein, aan de stadionkassa (vanaf 18:45 uur) en online via onderstaande link. Voor het duel geldt een ClubCard-verplichting (4 op 1).

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Kaartverkoop Ajax - AZ (inclusief uitleg voucher)