Menu
Stadionkassa vanaf 18:45 uur open

Stadionkassa vanaf 18:45 uur open

Ajax is nog één wedstrijd van de winterstop verwijderd. Woensdagavond speelt Ajax in de achtste finales van de KNVB Beker tegen AZ. Het is een wedstrijd tussen de kampioen en koploper van de Eredivisie. Kaarten kosten slechts 15 euro* per stuk. Kom daarom naar de Amsterdam ArenA en sluit, samen met alle Ajacieden, het kampioensjaar 2011 in stijl af. De stadionkassa is woensdagavond vanaf 18:45 uur geopend.

De wedstrijd tegen AZ kan als mooie generale dienen voor de eerste officiële wedstrijd na de winterstop. AZ is bij de hervatting van de competitie in het nieuwe jaar opnieuw Ajax’ tegenstander. Bij een overwinning in Alkmaar op 22 januari slinkt het verschil tot slechts twee punten.

Maar eerst is er dus nog de bekerontmoeting met AZ. De wedstrijd tussen de regerend landskampioen van 2011 en de winterkampioen van 2011. Een prachtige topper in het bekertoernooi, die uiteraard alleen nog maar prachtiger wordt als de Amsterdam ArenA tot de laatste plaats gevuld is. Zorg daarom dat je erbij bent en koop vandaag nog je kaarten voor slechtst 15 euro per stuk.

Ajax - AZ begint woensdag om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA. Voor het duel geldt een Club Card-verplichting (4 op 1). De stadionkassa (ter hoogte van ingang D) is vanaf 18:45 uur geopend.

Kaartverkoop Ajax - AZ

*Voor het hele stadion geldt de vaste prijs van 15 euro per ticket. Kaarten voor de hoofdtribune kosten 50 euro per stuk.