Menu
Stadsdrukkerij Amsterdam N.V. nieuwe supplier Ajax

Stadsdrukkerij Amsterdam N.V. nieuwe supplier Ajax

Ajax heeft vandaag een overeenkomst gesloten met Stadsdrukkerij Amsterdam N.V. De drukkerij is het komende seizoen official supplier en gaat al het drukwerk van Ajax verzorgen.

Namens Ajax waren financieel directeur Jeroen Slop en algemeen directeur Maarten Fontein aanwezig bij de contractondertekening. Namens Ajax waren financieel directeur Jeroen Slop en algemeen directeur Maarten Fontein aanwezig bij de contractondertekening.

Stadsdrukkerij Amsterdam gaat ook komend seizoen als official supplier al het drukwerk van Ajax verzorgen. Dat zijn beide partijen afgelopen week overeengekomen.

Omdat het eerste jaar van de samenwerking zowel de club als de drukkerij uitstekend beviel, is het contract met een jaar verlengd. Cor Perlee, eigenaar van de drukkerij, is content met de nieuwe overeenkomst. ,,We kunnen terugkijken op een geslaagd eerste jaar" , vertelde hij na de ondertekening. ,,We zijn trots dat de naam van een echt Amsterdams bedrijf verbonden blijft aan een echte Amsterdamse voetbalclub."