Menu
Stam neemt aanstaande zondag afscheid

Stam neemt aanstaande zondag afscheid

Jaap Stam neemt aanstaande zondag afscheid van het Ajax-publiek. De voormalige aanvoerder wordt voor aanvang van het duel Ajax - Vitesse gehuldigd door de club en beide supportersverenigingen.

Stam kreeg na afloop van zijn laatste persconferentie een daverend applaus van het Nederlandse journaille. Stam kreeg na afloop van zijn laatste persconferentie een daverend applaus van het Nederlandse journaille.

Stam maakte eind vorige maand bekend zijn carrière als profvoetballer te beëindigen. De ijzersterke verdediger speelde anderhalf jaar in Amsterdamse dienst. Met Ajax veroverde hij twee maal de Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker. ,,We zijn trots dat Jaap hier heeft gespeeld", zei technisch directeur Martin van Geel tijdens de persconferentie waar het afscheid bekend werd gemaakt. ,,We laten hem met lede ogen vertrekken. Jaap is niet alleen een fantastische voetballer, maar ook een fantastisch mens."

Klik hier voor de mooiste foto's van Stam als Ajacied.

Wilt u het afscheid van Stam van dichtbij meemaken? Klik dan hier voor meer informatie over de kaartverkoop over Ajax - Vitesse >>