Menu

Stanley Menzo bij Ajax aan de slag in commerciële functie

Stanley Menzo (36) is met ingang van heden aan de slag gegaan op de afdeling Commerciële Zaken van AFC Ajax. De oud-doelman die 322 wedstrijden voor Ajax speelde, combineert zijn werkzaamheden met de taken die hij als stagiair van Jan Olde Riekerink vervult bij Ajax 2. Menzo, behalve bij Ajax ook keeper geweest bij Lierse SK, Bordeaux, PSV en Haarlem, volgt bovendien de opleiding Oefenmeester 1.

In zijn nieuwe commerciële functie is Stanley Menzo onder meer betrokken bij het onderhouden van de contacten met de sponsors en partners van Ajax. Daarnaast zal hij een centrale rol gaan spelen bij de organisatie en invulling van de verschillende clinics die door diverse sponsors van Ajax worden georganiseerd.

In oktober vorig jaar zette Stanley Menzo noodgedwongen een punt achter zijn imposante carrière als prof. Op 15 september vorig jaar onderging Menzo in het VU Ziekenhuis te Amsterdam een kijk-operatie aan zijn de rechterknie, waarbij beschadigd kraakbeen werd geconstateerd. Tijdens het herstel van de blessure is vervolgens geconcludeerd dat hij ongeschikt is voor het verder bedrijven van professioneel voetbal.