Menu
Staples nieuw als supplier

Staples nieuw als supplier

Staples Advantage is sinds kort supplier van Ajax. Het bedrijf in kantoorartikelen bekrachtigde afgelopen zondag de overeenkomst met de Amsterdamse club. Voor Jason Land, Managing Director bij Staples Advantage, en zéker voor zijn zoontje was het in dat opzicht een fraaie middag.


Met zijn voetbalgekke zoontje was Jason Land al regelmatig over de vloer bij Ajax gekomen. Het jongetje mocht zelfs zijn verjaardagfeestje in de ArenA vieren en was ook al eens van de partij bij de Camps&Clinics. Ajax is echter ook zakelijk gezien een interessante keuze. Dan is de stap naar een suppliers-overeenkomst met de recordkampioen van Nederland een kleine.

De directeur is enthousiast over de samenwerking: ,,Staples Advantage kent een grote business-to-business divisie en levert aan organisaties van 20 medewerkers tot en met grote multinationals, overheid, gezondheidszorg- en onderwijsinstellingen. Wij zijn blij dat wij nu ook mogen leveren aan de kampioen van Nederland. We werken al langer samen met de Amsterdam ArenA en vanaf eind vorig jaar leveren we ons brede scala aan kantoorartikelen en facilitaire producten dus ook aan Ajax. Onze relaties en potentiële klanten nemen wij graag mee naar de thuiswedstrijden in de ArenA.”

De teams van Staples en Ajax vieren de samenwerking. De teams van Staples en Ajax vieren de samenwerking.

Ook commercieel directeur Henri van der Aat is content: ,,Wij zijn tevreden dat wij als Ajax onze suppliersfamilie weer hebben kunnen uitbreiden. Met Staples Advantage hebben wij een kantoorspeler van wereldformaat weten te binden."

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees