Menu
Stars of Football komen tot leven

Stars of Football komen tot leven

Na afloop van Ajax - FC Utrecht (0-2) hadden vijftig prijswinnaars van C1000 een meet & greet met drie Ajax-spelers. Jan Vertonghen, Siem de Jong en Theo Janssen kwamen naar de bar achter vak 110 om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. Vertonghen, De Jong en Janssen zijn drie van de hoofdrolspelers in de campagne Stars of Football van de supermarktketen.

Dat de groep prijswinnaars uit allemaal Ajax-supporters bestond bleek wel na afloop van de wedstrijd. Niemand had de uitslag van Ajax - FC Utrecht in de poule goed voorspeld. Toch ging het Ajax-trainingspak er uiteraard wel uit. Degene die het dichtst bij het aantal gele kaarten zat, werd beloond met het officiële trainingsoutfit van Ajax.

De winnaars kwamen allemaal uit de buurt van Amsterdam. Elf verschillende C1000-supermarkten, van Lelystad tot Aalsmeer, hadden ieder een eigen actie gehouden waarbij een bezoek aan Ajax - FC Utrecht inclusief meet & greet op het spel stond.

Official Ajax Sponsor C1000 had alle uitingen van Stars of Football meegenomen naar de ArenA. Na maanden van plaatjes verzamelen in de supermarkten brak er na afloop van de wedstrijd een nieuwe verzamelwedstrijd uit: de grote borden met afbeeldingen van de Ajacieden waren uiteraard gewild. ,,We wilden de Stars of Football vandaag tot leven laten komen”, legt Kees Van uit. ,,Vandaar dat we al die grote reclame-uitingen hadden meegenomen. Uiteindelijk werd het mooi opgebouwd tot de ontmoeting met de ‘Stars of Football’ na afloop van de wedstrijd.” De operationeel manager van C1000 kon terugkijken op een geslaagde meet & greet. ,,Ondanks de nederlaag zie je hoe blij al die kinderen zijn als ze oog in oog met hun helden staan. Alleen al daarom is de actie meer dan geslaagd.”

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

Jan Vertonghen voorziet de prijswinnaars van handtekeningen. Jan Vertonghen voorziet de prijswinnaars van handtekeningen.
Samen op de foto! Samen op de foto!
De aanvoerder van Ajax nam alle tijd voor de winnaars van C1000. De aanvoerder van Ajax nam alle tijd voor de winnaars van C1000.