Menu
Start Ajax maand goed met zege?

Start Ajax maand goed met zege?

In de maand december wacht Ajax een reeks belangrijke wedstrijden, die grote invloed kan hebben op de rest van het seizoen. De Ajacieden ‘opereren’ in de feestmaand op drie podia: de Eredivisie, het bekertoernooi én de Champions League. Zaterdagavond wacht Excelsior, de eerste opponent in die belangrijke reeks.

Voor het duel met de Rotterdammers (aftrap 20:45 uur in de ArenA) zijn nog kaarten beschikbaar. Trainer Frank de Boer en zijn selectiespelers roepen alle Ajacieden op om, in een hopelijk zo vol mogelijke ArenA, als één man achter het team te gaan staan. In de achtervolging op koploper AZ moéten de Amsterdammers ook tot een mooie overwinning komen. Alles om het ook na winterstop spannend te houden in de competitie.

Woensdag ontvangt Ajax vanaf 20:45 uur Real Madrid voor de laatste groepswedstrijd in de Champions League. Er is veel vertrouwen om overwintering in de UEFA Champions League veilig te stellen. De Amsterdammers hebben het in eigen hand tegen de Madrilenen. Mocht winnen niet lukken tegen de ploeg van José Mourinho, dan is het voor de belangrijke plek twee afhankelijk van de uitslag bij Dinamo Zagreb – Olympique Lyon. Dankzij het (veel) betere doelsaldo maken de Ajacieden goede kans om ook in 2012 Champions League-voetbal te spelen.

In de laatste wedstrijd van het jaar kan Ajax ook zorgen voor een langer verblijf in de strijd om de KNVB Beker. Op 21 december komt AZ in bekerverband naar de Amsterdam ArenA. Ook dat duel is het zeker waard om in het stadion bij te wonen. Blijft Ajax op koers en kansrijk voor de (mogelijk) negentiende bekerzege in de clubhistorie?

Maar zaterdag is het dus eerst zaak om een goed resultaat te boeken tegen Excelsior. Koop snel je kaarten voor Ajax - Excelsior, en beleef hoe Ajax met hopelijk een klinkende overwinning de maand december goed van start gaat!

Kom zaterdag naar de Amsterdam ArenA en juich Ajax naar de overwinning!

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Koop hier direct je kaarten voor Ajax - Excelsior

Hier vind je informatie over de voorverkoop van alle Ajax-duels in december