Menu
Start verkoop passe-partout eerste Europese thuisduels

Start verkoop passe-partout eerste Europese thuisduels

De eerste Europese avonden staan voor de deur. Twee thuisduels die allesbepalend zijn voor onze nieuwe reis door Europa: de 3de voorronde van de UEFA Champions League en het Play Off-duel dat daaruit voortvloeit. En met de Ajax passe-partout ben je verzekerd van een plek bij beide wedstrijden.

Start verkoop
De passe-partout is beschikbaar vanaf €35 en gaat vrijdag 30 juni vanaf 12.00 uur in de verkoop voor seizoenkaarthouders. Verder voltrekt de verkoop zich volgens onderstaand schema. Daarbij worden alle seizoenkaarthouders, leden van de Supportersvereniging Ajax en Ajax Club Card-houders op de dag dat zij een passe-partout kunnen bestellen per mail geïnformeerd.

Voordelen
Met de passe-partout ben je 15 tot 30 procent goedkoper uit, dan wanneer je losse wedstrijdtickets bestelt. Daarbij kun je maximaal twee passe-partouts per kaart bestellen. Het is dus mogelijk om iemand mee te nemen die zelf niet in het bezit is van bijvoorbeeld een Club Card. Op 14  juli begint de losse kaartverkoop en de kans is groot dat je vanaf dat moment wel een Club Card nodig hebt om tickets te bestellen. Bestel je passe-partout(s) dus uiterlijk op 13 juli.

F-Side en Mindervaliden
Ajacieden met een seizoenkaart voor de F-Side kunnen maximaal één passe-partout bestellen. Hetzelfde geldt voor midervalide kaarthouders, echter gaat het hier om maximaal één setje.

Mogelijke speeldata
Als we de eerste ronde winnen, dan spelen we de Play Offs voor het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League. Slagen we daar niet in, dan komen we in de Play Offs van de UEFA Europa League terecht. Dit houdt in dat we met de onderstaande data rekening moeten houden:

- 3de voorronde UEFA Champions League: 25 of 26 juli, of 1 of 2 augustus
- Play Off UEFA Champions League: 15, 16, 22 of 23 augustus
- Play Off  UEFA Europa League: 17 of 24 augustus

Bestel hier je tickets