Menu
Stekelenburg grootste stijger Mister Ajax

Stekelenburg grootste stijger Mister Ajax

Het unieke aandelenspel ‘Mister Ajax’ is vorige week van start gegaan. Het aantal gebruikers van Misterajax.nl groeit met de dag en de handel in aandelen is in volle gang. Het was en is een spannende voetbalweek voor Ajax. Gelukkig hield Toby Alderweireld met zijn late treffer tegen ADO de Ajacieden de titelrace.

De invloed van het professionele panel komt na de wedstrijd door en is duidelijk terug te zien in de koers van de aandelen. Maar ook de stemmen van de deelnemers aan het Mister Ajax-spel hebben een grote invloed gehad.

Na Christian Eriksen met een gemiddelde van 7.0 kreeg Alderweireld deze week de hoogste stem, en behoort zijn aandeel tot een van de meest populaire. Maarten Stekelenburg blijft het meest waardevolle aandeel. Blijft hij de snelste stijger of zal topscorer Suarez deze week tegen VVV en Willem II toeslaan?

Hoe goed ken je de spelers? Op wie zet je in voor het restant van de competitie? Moet je kopen of verkopen? Zal jouw stem deze week beslissend zijn?

We zien op Misterajax.nl ook steeds meer gebruikers met vrienden een eigen competitie beginnen. Heel binnenkort is Mister Ajax ook gelinked aan Facebook te gebruiken, dan handel je nog sneller en makkelijker.

Word jij Mister Ajax? Dan maak je kans op business seats voor een wedstrijd!

Naar de website van het aandelenspel Mister Ajax