Menu
Stekelenburg teleurgesteld

Stekelenburg teleurgesteld

Maarten Stekelenburg is teleurgesteld dat hij zijn basisplaats voorlopig kwijt is geraakt aan Kenneth Vermeer. Dat vertelde de doelman vanmiddag bij aankomst op Schiphol.

Maarten Stekelenburg reageerde bij aankomst op Schiphol voor het eerst op de keeperskeuze van de technische staf. Maarten Stekelenburg reageerde bij aankomst op Schiphol voor het eerst op de keeperskeuze van de technische staf.

Bij terugkomst uit Marseille reageerde Stekelenburg voor het eerst op de keeperskeuze van de technische staf. Donderdag kreeg hij te horen dat zijn collega Kenneth Vermeer voorlopig de voorkeur krijgt als eerste doelman. ,,Ik heb Kenneth gefeliciteerd, maar ik ben zelf natuurlijk boos en teleurgesteld”, zei hij tegen de meegereisde pers. ,,Het is nog ontzettend vers, want ik heb het gisteren pas gehoord. Ik hoop dat er een oplossing komt, want het is nu moeilijk om me te motiveren.”
Stekelenburg verwacht niet dat hij Vermeer weer snel uit het doel verdringt. ,,Het lijkt me niet verstandig om stuivertje te gaan wisselen met keepers.”