Menu
Stekelenburg terug op trainingsveld

Stekelenburg terug op trainingsveld

Maarten Stekelenburg werkte woensdag op de Toekomst zijn eerste training in de buitenlucht af sinds hij eind september aan zijn schouder geblesseerd raakte.

Maarten Stekelenburg tijdens zijn eerste training, sinds zijn blessure, op de Toekomst. Maarten Stekelenburg tijdens zijn eerste training, sinds zijn blessure, op de Toekomst.

Stekelenburg speelde zijn laatste wedstrijd op 28 september tegen Vitesse. Daarna kwam hij vanwege een schouderblessure niet meer in actie voor Ajax. Half oktober werd hij geopereerd en sindsdien werkt hij op de Toekomst aan zijn herstel. Woensdag zette hij met zijn eerste buitentraining weer een goede stap in de richting op de weg naar herstel.
Terwijl Stekelenburg op de Toekomst werkte aan zijn herstel, bereidden zijn ploeggenoten van de A-selectie zich op de velden naast de ArenA voor op de wedstrijd tegen ADO Den Haag van komende zondag. De Ajacieden werkten aan hun positiespel en kregen diverse partijvormen voorgeschoteld. Rasmus Lindgren, geblesseerd aan zijn rechterenkel, verscheen nog niet op het trainingsveld.
De Ajacieden kunnen donderdag genieten van een vrije eerste kerstdag. De Ajacieden kunnen donderdag genieten van een vrije eerste kerstdag.

Thomas Vermaelen en Oleguer kwamen niet helemaal ongeschonden uit de oefensessie. De verdedigers verlieten het trainingsveld om die reden iets eerder dan hun collega’s.
De Ajacieden kunnen donderdag genieten van een vrije eerste kerstdag. Tweede kerstdag staat wel weer een training op het programma. Die begint om 11.00 uur en is vrij toegankelijk voor publiek.
Tijdens de training werd gewerkt aan het positiespel. Tijdens de training werd gewerkt aan het positiespel.
Stekelenburg zette woensdag op de Toekomst een goede stap richting herstel. Stekelenburg zette woensdag op de Toekomst een goede stap richting herstel.