Menu

Stekelenburg: 'We mogen niet klagen'

De jonge Ajax-doelman Maarten Stekelenburg is redelijk tevreden over de loting. ,,We mogen niet klagen. Ik ben in ieder geval blij dat we niet in poule C terecht zijn gekomen."

De doelman vond het gezellig in het spelershome waar iedereen zich donderdagmiddag om vier uur had verzameld om samen naar de loting te kijken. Dat het uiteindelijk poule D werd, stemt hem tevreden. ,,Toen Real Madrid en AS Roma bekend waren, wilden wij niet in poule C. Met Inter en Olympique Lyon mogen we niet klagen."

Wat denkt Stekelenburg van poule D? ,,Ik ken de ploegen niet zo goed en bij mij leeft de Champions League ook nog niet zo. Eerst zondag naar Groningen. Maar ik verwacht dat Inter en Olympique Lyon wel willen voetballen. Mij maakte het vooraf niet zoveel uit tegen wie we zouden loten. Ik had ook geen voorkeurspoule bedacht."

Uiteraard wordt met het spelen in de Champions League een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de snelle carrière van Stekelenburg. ,,Ik kijk er wel naar uit. Dit worden mijn eerste wedstrijden in Europees verband en het lijkt me prachtig om mee te maken."