Menu
Stem nu op jouw favoriete seizoenkaartontwerp

Stem nu op jouw favoriete seizoenkaartontwerp

De 10 potentiële ontwerpen voor de nieuwe seizoenkaarten zijn geselecteerd. Nu doen we een beroep op alle Ajacieden om de mooiste uit te kiezen. Via een speciale website kan tot en met donderdag 26 april worden gestemd. Onder de stemmers wordt een gesigneerd en ingelijst Ajax-shirt verloot. De winnaar krijgt een seizoenkaart en mag zeggen dat zijn ontwerp bij duizenden Ajacieden in de portemonnee zit.

De afgelopen weken hebben duizenden Ajacieden een ontwerp ingezonden. Daarbij is veel gebruik gemaakt van de speciale ontwerptool. Deze stelde iedereen, ontwerper of niet, in staat om een ontwerp te maken. Daarnaast was er de optie om vrije ontwerpen in te sturen. Uit alle inzendingen zijn 10 ontwerpen gekozen die kans maken om de komende tijd op de officiële Ajax-seizoenkaart te staan.  

De geselecteerde ontwerpen 
Er zijn duizenden ontwerpen voor de nieuwe Ajax-seizoenkaart ingezonden. Uiteindelijk zijn 10 ontwerpen door naar de volgende ronde. De ontwerpers ontvangen binnenkort een ingelijst en gesigneerd shirt. De winnaar ontvangt een seizoenkaart met daarop natuurlijk zijn of haar ontwerp.  

Stemmen? 
Hoe komt de seizoenkaart er volgend seizoen uit te zien? Als je daar invloed op wilt hebben, kan je nu naar ajax.nl/stemmen gaan. Daar kan per e-mailadres 1 keer worden gestemd op een ontwerp. De winnaar wordt op 29 april bekend gemaakt.

STEMMEN