Menu
Stem op je favoriete G-voetbalteam!

Stem op je favoriete G-voetbalteam!

Op 1 april a.s. organiseert AEGON als partner van het Fonds Gehandicaptensport, speciaal voor G-Voetbalelftallen een unieke voetbalclinic onder leiding van jeugdtrainers van Ajax op het trainingscomplex van Ajax, De Toekomst.

Natuurlijk zouden wij daar het liefst alle G-voetballers van Nederland voor willen uitnodigen, maar dat is helaas niet haalbaar.

Stem vanaf 5 maart op je favoriete G-Voetbalteam.

Uit de meer dan 60 inzendingen hebben we 10 teams. geselecteerd met de leukste en origineelste motivatie waarom zij in aanmerking moeten komen voor deze clinic. Deze motivatie hebben we gefilmd. Bekijk nu de video’s en stem vanaf 5 maart op je favoriet. Deel je stem ook met anderen via social media zodat je favoriete team meer kans maakt om naar de clinic te gaan. De 4 teams met de meeste stemmen gaan als gelukkige prijswinnaars op 1 april naar De Toekomst om de clinic te volgen.

Klik HIER voor meer informatie en om te stemmen!

De Ajax Kids Club, de Ajax Foundation en Only Friends dragen het Fonds Gehandicapten Sport een warm hart toe en daarom lopen er bij de wedstrijd Ajax - Heracles Almelo G-kids mee als mascotte. Uiteraard zullen wij de foto's van deze bijzondere dag op www.ajaxkidsclub.nl plaatsen in de fototool!