Menu

Sterk deelnemersveld op Amsterdam Tournament

Met de aanwezigheid van Arsenal, River Plate, Panathinaikos en Ajax is The International Event Partnership er opnieuw in geslaagd een sterk en zeer divers deelnemersveld samen te stellen voor het Sony Amsterdam Tournament. Het toernooi vindt traditioneel plaats in de Amsterdam ArenA aan de vooravond van de nieuwe competities. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 30 juli en zondag 1 augustus 2004.

Zowel Ajax, Panathinaikos, Arsenal als River Plate heeft de kampioenstrofee inmiddels al in ontvangst mogen nemen. De Zuid-Amerikanen krijgen in hun ‘winterstop’ speciaal vrijgave van de Argentijnse bond om deel te kunnen nemen aan het Tournament.

Door de onverwachte winst van Griekenland tijdens het Europees kampioenschap krijgt de deelname van de Griekse landskampioen ook nog een meerwaarde. Ajax speelt zijn eerste wedstrijd van het toernooi tegen Panathinaikos.

Het toernooi dat voor de zesde keer in successie wordt georganiseerd heeft als vanouds een alternatief puntensysteem. Daarbij worden voor het scoren van goals extra punten toegekend. Een verliezer van de eerste wedstrijd kan daardoor alsnog winnaar van het toernooi worden.


Het volledige programma voor The Sony Amsterdam Tournament ziet er als volgt uit:

Vrijdag 30 juli
19:00 uur Arsenal - River Plate
21:15 uur Ajax - Panathinaikos

Zondag 1 augustus
18:30 uur River Plate - Panathinaikos
20:45 uur Ajax - Arsenal


Kaartverkoop >>