Menu
Sterke bezetting Jany van der Veen-toernooi

Sterke bezetting Jany van der Veen-toernooi

Op sportcomplex de Toekomst wordt donderdag (Hemelvaartsdag) de 23e editie van het Jany van der Veen-toernooi gehouden. Dit evenement voor jeugdvoetballers draagt de naam van de oud-speler van Ajax 1 en de vroegere jeugdtrainer van onder meer Johan Cruijff.

Net als in voorgaande jaren heeft het jeugdtoernooi ook dit jaar weer een ijzersterk deelnemersveld. Tijdens dit toernooi spelen de teams volgens het unieke Twingames-systeem.

Ouaali: 'Jonge talenten schitteren hopelijk op een dag in Ajax 1'

Hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali verheugt zich op het evenement: "Spelen op dit toernooi is een spannende en bovenal leerzame ervaring. Want winnen is leuk, maar het maakt mij het meest trots als ik zie dat deze jonge talenten zich ontwikkelen tot complete spelers die hopelijk op een dag in Ajax 1 mogen schitteren."

3 buitenlandse deelnemers
De organisatie is trots dat ook deze editie buitenlandse clubs deelnemen aan het jeugdtoernooi voor spelers tot 11 jaar. HSV en KRC Genk zullen in de poule van Ajax en FC Utrecht acte de presence geven. In de poule met PSV, Vitesse en Volendam zal de Belgische formatie van Standard Luik meedoen.

Het toernooi begint om 10:00 uur met de duels PSV - Vitesse en Ajax - Genk. Tegen 13:00 uur zijn de poulewedstrijden afgerond. Dan gaan om 13:30 uur de 2 halve finales van start. De grote finale begint om 15:15 uur.

Lees ook: Bekerfinale Ajax O19 live op YouTube

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé