Menu

Stern ondertekent contract

Voor de wedstrijd Ajax-Zwolle ondertekende de heer Henk van der Kwast, algemeen directeur van Stern, het contract dat het concern aan Ajax verbindt. ,,Het huidige Ajax heeft alles in zich om uit te groeien tot een zeer goede ploeg", aldus Van der Kwast zaterdagavond.

Stern Groep is één van de grotere ondernemingen op automotive gebied in Nederland, met Amsterdam als basis. Met ruim 1500 werknemers realiseert Stern Groep een omzet van ruim 600 miljoen euro op jaarbasis. Stern Groep kent drie kernactiviteiten: de exploitatie van autobedrijven, het beheer van benzinestations en de levering van autodiensten.

De heer Van der Kwast verwees zaterdagavond vooral naar de heer Kors die zeer belangrijk is geweest in de onderhandelingen. Van der Kwast vertelde zaterdag dat zijn bedrijf al jaren min of meer gelieerd is aan Ajax. Nu kwam het tot een contract. ,,Ik ben vaak naar Ajax geweest, ook naar grote internationale wedstrijden", aldus Van der Kwast.

Een extra dimensie aan de verbintenis kwam afgelopen week. Toen Jari Litmanen zich ook aan Ajax verbond. ,,Daar ben ik heel blij mee", aldus Van der Kwast. ,,Ik ken Jari als een aardig persoon en ik denk wel dat hij van waarde is voor deze jonge ploeg. Ajax is een ploeg die alles in zich heeft om uit te groeien tot een heel groot team."