Menu
Sterren bij benefietduel Lucky Ajax

Sterren bij benefietduel Lucky Ajax

Lucky Ajax speelt woensdag een bijzonder benefietduel op de Toekomst. Het team vol prominente ex-Ajacieden, onder wie Fred Grim, de gebroeders Witschge, Ronald Koeman en Dennis Bergkamp, speelt woensdag vanaf 19:00 uur een wedstrijd tegen vv Hoogeveen ten bate van de zieke Noa uit Hoogeveen. De toegangsprijs bedraagt 5 euro. Lucky Ajax staat onder leiding van Mister Ajax Sjaak Swart.

De gehele avond op de Toekomst zal draaien om de 3-jarige Noa uit Hoogeveen. Ze heeft een aggressieve vorm van kinderkanker die slechts 25 kindjes per jaar in Nederland treft. Na vele chemokuren en operaties ziet het er gelukkig nog steeds goed uit, maar Noa is er nog lang niet. Om haar overlevingskansen te verdubbelen moet Noa na de chemokuren eigenlijk naar Philadelphia, waar ze gespecialiseerd zijn in haar ziekte. De behandeling van 6 maanden wordt vergoed, maar de reis en verblijfskosten van het gezin niet. Na veel extra uitgaven en minder inkomsten is het voor de familie niet haalbaar om deze kosten te financieren. De Stichting Lieve Noa probeert om de behandeling voor Noa toch mogelijk te maken.

Er zullen vele prominente namen bij Lucky Ajax meespelen tegen het derde zaterdagelftal van vv Hoogeveen. De teamsamenstelling ziet er als volgt uit: Fred Grim, Rob Witschge, Richard Witschge
Michel Kreek, Ronald Koeman, Dennis Bergkamp, Wim Jonk, Kiki Musampa, Nordin Wooter, Dick Schoenaker, Arno Splinter, Wamberto, Sjaak Swart, Danny Muller en Hanny Das.

Kaarten voor deze benefietwedstrijd zijn inmiddels online verkrijgbaar via onderstaande link. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, zal er op 25 mei ook kaartverkoop aan de kassa bij de Toekomst zijn. De opbrengst van de avond komt compleet ten goede aan Stichting Lieve Noa.

Naar de website van Stichting Lieve Noa

Koop je kaarten voor Lucky Ajax - vv Hoogeveen online